SOMETIMES THE HEART MUST LEAD THE WAY

"Med hjertet i isen", eller "Hearts in the ice" på Engelsk, er et 9-måneders overvintrings-prosjekt på Svalbard, startet av Hilde Fålun Strøm og Sunniva Sorby. De vil bli de første kvinnene til å overvintre på Svalbard uten menn!

Prosjektet vil fungere som en plattform for forskning, global dialog og engasjement om endringene vi opplever i Polarregionene og hva vi alle, individuelt, kan gjøre med det. 

Nedenfor finner du mer informasjon om Hearts in the Ice sitt viktige arbeid, og hvordan du kan bidra.

2 KVINNER - POLARE MOTSETNINGER

1 JAKTHYTTE - UTEN STRØM ELLER VANN

9 MÅNEDER - 270 DAGER, 90 DAGER I FULLSTENDIG MØRKE

140 KM UNNA SIVILISASJONEN

6 VITENSKAPSPROSJEKTER

1 OPPDRAG

Sosialt engasjement

Hearts in the Ice er en plattform for forsking og sosialt engasjement, som vil koble studenter, forskere, produsenter, miljøorganisasjoner og alle borgere i samtalen rundt klimaendringene. Hvert bidrag betyr noe. Sammen kan vi gjøre en forskjell. Kraften til en.

Folkeforskning

(Citizen Science)

De vil ta observasjoner og samle data i samarbeid med Norsk Polarinstitutt, Universitetet på Svalbard, Norsk Meterologisk Institutt, NASA, og The Scripps Institute of Oceanography. Deres funn vil bli lagt til eksisterende forskning i Arktis. To av disse prosjektene vil bli speilet i Antarktis med Polar Latitudes' Citizen Science Program.

Teknologi testing

Mens de er på Bamsebu skal de teste banebrytende teknologi i en av verdens mest ekstreme miljøer. De vil bruke sol- og vindenergi, satellittkommunikasjon og elektriske snøscootere. De skal finne ut hva som er mulig for å minimere vårt karbonavtrykk.

Vær med å bidra

Hearts In The Ice Smykke

Hearts In The Ice Smykke

kr 840,00Pris

Støtt Hearts In The Ice prosjektets viktige arbeid ved å kjøpe et Hearts In The Ice smykke, designet og håndlaget av Ellen Kvam. 

Kjøp et smykke som betyr noe, enten til deg selv eller til en du kjenner som bryr seg om miljøet og klimaendringer. Dette anhenget har Ellen Kvam sitt enkle og tidløse preg, med et glitrende hjerte plassert inne i glassstenen - Et Heart In The Ice. 

Ved å kjøpe et Hearts In The Ice anheng støtter du Hearts In The Ice prosjektet sin overvintring i Bamsebu, Svalbard. I løpet av 9 måneder vil Hilde Fålun Strøm og Sunniva Sorby jobbe med forskning og sosialt engasjement rundt klimaendringer, som de første kvinnene til å overvintre på Svalbard uten menn. De skal utføre 6 vitenskapsprosjekter, og teste teknologi for å finne ut av hva som er mulig for å minimere vårt karbonavtrykk.

 

Sammen kan vi gjøre en forskjell.  

 

Takk for at du bryr deg!

NYHET!

Du kan også støtte Hearts In The Ice organisasjonen ved å kjøpe et delikat Hearts In The Ice bokmerke, med en håndlaget Ellen Kvam glassbrikke. Kjøp 10 srk og spar 450kr. 

Til våre Kunder på Svalbard

Vennligst bruk vår internasjonale nettbutikk dersom du ønsker å sende varene dine til Svalbard. 
Link: www.ellenkvam.com/hearts-in-the-ice

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

© 2017 by Ellen Kvam Norwegian Design. Proudly created with Wix.com

Oslo, Norway